Fire flyselskaber i joint business på Japan

iberiaIberia tilslutter sig det tætte samarbejde mellem oneworld-selskaberne Japan Air Lines, Finnair og British Airways om rutetrafikken mellem Europa og Japan.

Samarbejdet betyder, at de fire flyselskaber vil dele den samlede omsætning og tilpasse fartplaner og priser, hvilket giver passagererne mere fleksible rutevalg og pristilbud.

I august godkendte de japanske myndigheder planerne om at inkludere Iberia i den eksisterende joint business mellem British Airways, Japan Airlines og Finnair. Det spanske flyselskab driver i dag non stop flyvninger tre gange om ugen mellem Madrid og Tokyo.

Herefter er fem lufthavne inkluderet i netværket. Det gælder Helsinki, London Heathrow, Madrid, Tokyo Haneda og Tokyo Narita, og gør det muligt for passagererne at nå over 200 destinationer i Europa og 59 i Japan inden for samarbejdets rammer..

Iberia flyver tre gange om ugen fra Madrid til Tokyo. Finnair flyver fra Helsinki til Tokyo Narita, Osaka, Nagoya og Fukuoka. British Airways flyver to gange dagligt til Tokyo Narita og Tokyo Haneda fra London Heathrow, mens Japan Airlines dagligt flyver fra Tokyo Narita og Haneda til Paris, fra Haneda til London og fra Narita til Frankfurt og Helsinki.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.