Fire flyselskaber i joint business på Japan

iberiaIberia tilslutter sig det tætte samarbejde mellem oneworld-selskaberne Japan Air Lines, Finnair og British Airways om rutetrafikken mellem Europa og Japan.

Samarbejdet betyder, at de fire flyselskaber vil dele den samlede omsætning og tilpasse fartplaner og priser, hvilket giver passagererne mere fleksible rutevalg og pristilbud.

I august godkendte de japanske myndigheder planerne om at inkludere Iberia i den eksisterende joint business mellem British Airways, Japan Airlines og Finnair. Det spanske flyselskab driver i dag non stop flyvninger tre gange om ugen mellem Madrid og Tokyo.

Herefter er fem lufthavne inkluderet i netværket. Det gælder Helsinki, London Heathrow, Madrid, Tokyo Haneda og Tokyo Narita, og gør det muligt for passagererne at nå over 200 destinationer i Europa og 59 i Japan inden for samarbejdets rammer..

Iberia flyver tre gange om ugen fra Madrid til Tokyo. Finnair flyver fra Helsinki til Tokyo Narita, Osaka, Nagoya og Fukuoka. British Airways flyver to gange dagligt til Tokyo Narita og Tokyo Haneda fra London Heathrow, mens Japan Airlines dagligt flyver fra Tokyo Narita og Haneda til Paris, fra Haneda til London og fra Narita til Frankfurt og Helsinki.