First-hotel i Aalborg topper med service

First Hotel Europa i Aalborg har det seneste år satset på stadig mere service. Det er mantraet hos hotellets nye direktør, Kuno Becker-Rasmussen, og nu ligger hotellet nr. 1 på service blandt First-kædens 60 skandinaviske hoteller.
 
”De skriftlige tilbagemeldinger fra gæsterne siger entydigt, hvilken effekt serviceniveauet har på vores succes. Her måles gæsternes tilfredshed konkret, og det står klart, at parametre som personlig service, rengøring og morgenmad er afgørende for vores gæster,” siger hoteldirektør Kuno Becker-Rasmussen og tilføjer:
 
”Derfor har vi drejet vores strategi i retning af mere personlig service – og det har båret frugt. Fra starten af maj 2012 har vi ligget nr. 1 på hotelkædens rangliste over gæstetilbagemeldinger. Der er for mig ingen tvivl om, at der er lighedstegn mellem denne førsteplads og hotellets øgede fokus på service.”
 
First Hotel Europa ligger p.t. 24 pct. over budgettet for 2012, og alene i april havde hotellet 28 pct. flere hotelovernatninger end samme måned sidste år, en fremgang på 700 solgte værelser på blot én måned.

 

I øvrigt viser nye tal fra Danmarks Statistik, at antallet af hotelovernatninger i Region Nordjylland nu kun ligger 3,75 pct. under rekordåret 2008.
 
First Hotels har 57 hoteller i Danmark, Norge og Sverige – First Hotel Aalborg blev bygget i 2002 og er med sine 168 værelser et af Aalborgs største hoteller.

Skrevet af redaktionen