First Hotels i Kristiansand og Haugesund

Det startede allerede den 1. januar med indvielsen af kædens første hotel i Kristiansand. Man indgik i en franchiseaftale med Hotell Sørlandet, som ved årsskiftet ændrede navn til First Hotel Kristiansand. Parallelt med etableringen i Kristiansand gennemfører kæden en betydelig opgradering af sin portefølje på det norske marked med renoveringer i Oslo, Stavanger, Ålesund, Hamar, Drammen og Lillehammer.

 

”Vi er vældig glade for vores etablering i Kristiansand. Det styrker vores position på det norske marked og på en destination, som er meget efterspurgt blandt vores gæster”, siger Lennart Johansson fra First Hotels.

 

Den 1. februar åbner kæden sit første hotel i Haugesund. Her har man indgået en franchiseaftale med Henderson City Hotel som ved månedsskiftet ændrer navn til First Hotel Hendersons City, Haugesund.

 

”I en branche med svag lønsomhed og hård konkurrence er det vigtigt at have mulighed og vilje til at tænke anderledes. Hotelkoncepterne i Haugesund er ens, ingen skiller sig ud. Vi vil sørge for, at vores gæster får en anderledes hoteloplevelse fuld af enestående minder”, siger Knut Henderson, hotelchef for First Hotel Hendersons City.

Skrevet af Flemming Juul