First Hotels kritiserer dansk avis

2019/08/defaultmain.jpgHOTELLER: Den adm. direktør for First Hotels holdingselskab i Danmark er utilfreds med at Børsen skriver hotelkæden er konkurstruet i Danmark. Men i ledelsesberetningen skriver hotelkæden selv: ”ledelsen har ikke taget stilling til selskabets fremtid, herunder eventuel afvikling.”

First Hotels i Danmark, landets næststørste hotelkæde, fik sidste år underskud på 54,4 mio. kr. I sin omtale af regnskabet skrev dagbladet Børsen, at hotelkæden er konkurstruet i Danmark.

Det er faldet adm. direktør Stephen Meinich-Bache fra First Hotels holdingselskab, Danmark Tribe Hotels AS, for brystet.

Han skrev i går i pressemeddelelse:

”Igen har Børsen fået skræmt vores ansatte, leverandører og andre samarbejdspartnere med brug af ord som ”konkurs” i sin dækning av First Hotels.

Tribe Hotels, som driver de danske First Hoteller, har i dette år igangsat flere tiltag for at forbedre resultaterne til vores portefølje i Danmark. Det er gennemført genforhandling af huslejer, nogle hoteller er taget ud (Hotel Østerport og Hotel Neptun, begge i København, red) og ikke mindst har vi solgt tre hoteller Amaranten i Stockholm og i København First Hotel Vesterbro og Skt. Petri. Dette salg (til en anden norsk hotelkæde, Choice, red) har givet en betydelig gevinst til First-koncernen,” hedder det fra Stephen Meinich-Bache som fortsætter:

”Tribe Hotels forventer, at både Sverige og Norge vil levere positive resultater i 2013, men det vil tage

længere tid i Danmark med baggrund i et vanskeligt marked.

Vi har stor tro på, at vores danske hoteller samlet skal levere positive resultater i nær fremtid – og First Hotels ser frem til mange gode år i Danmark.”

Standby.dk skrev i går, torsdag, om First Hotels regnskab for 2012 i Danmark. Artiklen kan læses her på vores hjemmeside.