First Hotels samlede rejsebranchen

first hotels, lisbeth simonsen og torben lund jensen

I midten ses First Hotels salgsdirektør i Danmark, Lisbeth Simonsen, med First-direktør for 27-hotellet ved Rådhuspladsen, Torben Lund Jensen, samt ansatte fra American Express Business Travel, BCD Travel og Carlson Wagonlit Travel ved torsdagens sammenkomst.

HOTELLER: Få hotelkæder holder sammenkomster for deres samarbejdspartnere i rejsebranchen. First Hotels, en af Danmarks største med 13 hoteller, er en undtagelse. De seneste dage har kæden holdt to velbesøgte ”chill out” arrangementer.

First Hotels har på sit 27-hotel i København haft sammenkomst i denne uge for incomingbureauer og firmakunder, og i går for erhvervsrejsebureauerne. Til den første deltog 50, mens der i går var 70 tilmeldte.

I øvrigt satser 27-hotellet nu mere på forretningskunder – de 200 værelser var udsolgt i går, oplyser den nye direktør, Torben Lund Jensen.

Til standby.dk sagde First Hotels salgsdirektør i Danmark, Lisbeth Simonsen, i går: ”Vi har 13 hoteller i Danmark – nogle går fantastisk godt, andre blot bedre.”
Lisbeth Simonsen havde 1. august 10 års jubilæum hos norske First Hotels i Danmark.