First med i hotelalliance

Global Hotel Alliance (GHA) fungerer som en marketingparaply for en række uafhængige hotelkæder, efter samme model som flyselskabernes alliancer. Blandt medlemmerne finder man bl.a. Anantara, Dusit, Kempinski, Landis, Pan Pacific og Parkroyal.

 

GHAs administrerende direktør, Chris Hartley, er glad over tilføjelsen af First Hotels: -Skandinavien er et nøglemarked for mange af vores medlemmer, og det har betydeligt vækstpotentiale. Et sandt uafhængigt regionalt brand med 46 unikke hoteller fordelt i Norge, Danmark og Sverige. First Hotels passer perfekt ind i rollen som GHAs skandinaviske medlem, siger han i en pressemeddelelse.

 

Topchefen i First Hotels, danske Michael Telling, supplerer: – For First Hotels er GHA den perfekte partner med henblik på at tilbyde vores gæster og kunder en mængde fordele på et globalt niveau. I tilgift til denne skandinaviske alliance, har vi for nyligt også indgået samarbejde med Thon Hotels, hvilket er en milepæl for vores virksomhed. GHA består af 11 enestående stærke brands, og vi hos First Hotels er meget stolte af at blive medlem af denne familie, siger Michael Telling.

Skrevet af Webredaktionen