Flere afgange mellem Karup og København

karup-lufthavn-kryds-overTrods åbningen af en ny motorvejsstrækning ved Silkeborg, vælger flere rejsende at benytte fly mellem Midtjylland og København. Det har fået DAT til at øge frekvensen og tage endnu et skridt mod timedrift.

”Vi har ingen undersøgelser med en direkte forklaring på væksten, men mange af dem, som skal til og fra København, oplever sikkert at den nye motorvej ikke løser de trafikale udfordringer på andre motorvejsstrækninger. Flytransporten er stadig den hurtigste og nemmeste rejseform,” lyder det fra lufthavnsdirektør Frans Bjørn-Thygesen.

Det er målet at fordoble passagertallet på flyruten i 2018 i forhold til 2014. Allerede nu er passagertallet vokset så meget, at flere afgange er fuldt booket. Det har fået DAT til at øge kapaciteten med 15% i forhold til det nuværende ruteprogram.

”Vi får flere afgange på hverdage og ekstra afgange om søndagen. Det betyder fra uge 44 får en ekstra eftermiddagsafgang fra København til Karup og en sen ekstra aftenafgang fra Karup til København. I weekenden kommer en ekstra rotation om søndagen fra Karup kl. 17.00 og fra København kl. 18.30,” oplyser Jesper Rungholm, direktør i DAT.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.