Flere alternativer til Egypten

Spies har fundet ledige hotelværelser på De Kanariske Øer og sender mandag de første 177 gæster til

Fuerteventura. Ekstraflyet fra Thomas Cook Airlines Scandinavia vil flyve fra Billund til Fuerteventura hver mandag frem til den 11. april. Alt i alt giver det ca. 1.600 ekstra rejser til øen, fortæller kommunikationschef

Torben Andersen i Spies.

 

Samtidig arbejdes der på at finde erstatningsrejser til de mange, der har fået aflyst vinterferien i Egypten fra København, men det er vanskeligt at finde hoteller, da rejsearrangører fra hele Europa kæmper om dem.

 

Falk Lauritsen Rejser har valgt at sætte ekstra fly ind til bl.a. Jordan, som ifølge salgs- og marketingdirektør Søren Buchbjerg er en fuldgod erstatning for Egypten. De ekstra fly går til badebyen Aqaba fra både Billund og København.

 

Aqaba er et perfekt vinterferiemål og et godt udgangspunkt for ekstraordinære oplevelser i baglandet med karavanebyer, ørkenreservatet Wadi Rum og den røde klippeby Petra, mener han.

 

Det er også lykkedes Falk Lauritsen Rejser at skaffe ekstra fly til Tenerife og Fuerteventura, og nu er der igen pladser i uge 6 og 7.

 

I morgen, torsdag, henter AmiSol Travel alle danske gæster hjem fra Sharm el Sheikh, hvor de skulle blive til 6. februar, men med urolighederne i Egypten lige nu, tager bureauet ingen chancer.

Skrevet af Flemming Juul