Flere bød ny formand velkommen

0
Jens Wittrup Willumsen stopper med årets udgang som formand for bestyrelsen i VisitDenmark.
Jens Wittrup Willumsen stopper med årets udgang som formand for bestyrelsen i VisitDenmark.

TURISME: Der kom i går kommentarer fra Horesta, VisitDenmark og erhvervsministeren til udnævnelsen af VisitDenmarks nye bestyrelsesformand. Og tak til den afgående.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen sagde: “VisitDenmark spiller vigtig rolle i målsætningen om at skabe øget vækst i dansk turisme. Derfor er jeg glad for, at vi med Allan L. Agerholm får en erfaren og visionær formand, der kan være med til at udvikle markedsføringen af Danmark i udlandet, og derigennem skabe mere vækst og flere arbejdspladser i turismeerhvervet.”

Adm. direktør i VisitDenmark, Jan Olsen, ser frem til samarbejdet med Allan Agerholm: “Der sker rigtig meget på turisme-området i disse år. Derfor er det positivt for VisitDenmark og for dansk turisme at få en erfaren hotelmand med stor viden om turisterhvervet i spidsen for bestyrelsen. Så jeg ser frem til samarbejdet med Allan Agerholm, og jeg glæder mig til sammen med den nye bestyrelse og medarbejdere at gå i gang med de meget store opgaver, vi står overfor i dansk turisme.”

Jan Olsen sender stor tak til den afgående bestyrelsesformand, Jens Wittrup Willumsen: “Jens Willumsen har været i VisitDenmarks bestyrelse de seneste 13 år, og har været formand siden 2013. Han har været en yderst kompetent og konstruktiv bestyrelsesformand og sparringspartner for direktionen og for VisitDenmark. Vi har haft et rigtig godt samarbejde, og Jens har formået at sætte sit og bestyrelsens tydelige aftryk på retningen for VisitDenmark og for dansk turisme.”

Fra Horesta siger bestyrelsesformand, Jens Zimmer Christensen: ”VisitDenmark får med Allan Agerholm en faglig kompetent formand. Hans erfaring som topchef kombineret med hans indsigt fra andre bestyrelsesposter i turisterhvervet er et godt afsæt for at sætte den videre kurs.”

Jens Zimmer Christensen påpeger, at VisitDenmark spiller central rolle for udviklingen af dansk turisme. Derfor er det vigtigt, at organisationen fortsætter de senere års arbejde.

”Jens Wittrup Willumsen har i samspil med den øvrige bestyrelse og direktionen bidraget til, at VisitDenmark er blevet mere strømlinet og i dag har større fokus på, hvad der gavner turisterhvervets bundlinje,” siger Jens Zimmer Christensen, der takker Jens Wittrup Willumsen for hans indsats.

Erhvervs- og vækstministeren har ud over Allan Agerholm udpeget Camilla Dvinge fra Dancamps som nyt medlem af bestyrelsen, hun erstatter direktør Henrik Lehmann Andersen fra Nordea-fonden.

VisitDenmarks bestyrelse ser fra 1. januar sådan ud: Allan L. Agerholm, koncerndirektør BC Hospitality Group (formand), Kjeld Zacho Jørgensen, adm. direktør, Billund Lufthavn, Dorthe Weinkouff Barsøe, underdirektør, Tivoli, Ole Sorang, nordisk marketingsdirektør, Rezidor Hotel Group, Jan Hapaanen, direktør, Novasol-gruppen, Jens Hausted, direktør, Dansk Kyst- og Naturturisme, Mikkel Aarø-Hansen, direktør, Wonderful Copenhagen og Camilla Dvinge, marketingschef og medejer af Dancamps.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz