Flere danskere rejser ud i påsken

Mange rejsebureauer melder om høje vækstrater og udsolgt af ferier i de kommende helligdage. Danskerne vælger især Europa, hvor storbyerne hitter. Danmarks Rejsebureau Forening erfarer dog, at danskerne særligt i år byder påsken velkommen på et bredt udvalg af rejser.

Den store rejselyst hænger blandt andet sammen med, at påsken falder sent i år, lyder det fra Lars Thykier, adm. direktør i Danmarks Rejsebureau Forening: ”I 2016 lå påsken i marts, og i år falder den midt i april. Det betyder, at rigtig mange af Europas store forårsrejsemål er i gear, når danskerne får deres feriedage i hænderne. Det gælder alt fra storbyer til flodkrydstogter m.m. Derfor oplever vi mange bureauer, som glæder sig over den sene påske og melder om stor vækst i solgte rejser.”

Budskabet bakkes op af bl.a. Vitus Rejser. Herfra lyder det, at de har solgt 190% flere rejser end i påsken sidste år.

”35% af vores kunder søger mod storbyerne, men generelt vil jeg karakterisere danskernes efterspørgsel som bred. Vi sender rejsende på ture til alt fra blomsterfestivaller i Holland og til Gardasøen. Og det er rejsemål, som ikke havde været lige så velegnede, hvis påsken igen var faldet i marts”, siger Heidi Maak, adm. direktør hos Vitus Rejser.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.