Flere med Alsie Express

alsie expressLUFTFART: Alsie Express ser fortsat passagerfremgang mellem Sønderborg og København. Sidste måned var stigningen ni pct. i forhold til oktober sidste år.

Sammenlignet med samme måneder sidste år, var der fremgang på 13 pct. flere passagerer i september og 9 pct. i oktober i år.

Alsie Express, der har hjemme i Sønderborg, glæder sig over, at de mange initiativer, der har været i gang siden forsommeren, nu synes at give synlige resultater.

”Vi er rigtig glade for så stor fremgang i passagertallene. Det understreger den positive udvikling, vi har set efter sommerferien,” siger adm. direktør Lone Koch fra Alsie Express.

Hun mener årsagen til fremgangen skal findes i tre store initiativer, sat i værk for at tiltrække flere passagerer til ruten. Alsie Express flyver fem gange på hverdage mellem Sønderborg og København, mens der er en enkelt flyvning lørdag og søndag.

Sønderborg Lufthavn og Alsie Express har samarbejdet om at øge kendskabet til Sønderborg Lufthavn og Alsie Express på det nordtyske marked.

Alsie Express siger også, at der er stærk lokal opbakning til flyruten og at de mange indenrigsrejsende har taget godt imod Alsie Express nye produkter til pendlere, virksomheder og udenrigsrejsende, der skal videre ud i verden fra Københavns Lufthavn.

”Alsie Express sørger med sine fem afgange på hverdage fra Sønderborg og København for, at man kan bo i København og arbejde i Sønderjylland eller omvendt. Det har stor betydning for at tiltrække kvalificeret

arbejdskraft til virksomhederne i vores lokalområde, og dermed mange nye faste kunder til os,” siger Lone Koch.

Alsie Express, der begyndte at flyve i 2013, har to ATR72-500 fly med 48/64 sæder.