Flere overlevede flystyrt i Colombia

lamiaEt fly fra charterselskabet LaMia med det brasilianske fodboldhold Chapecoense ombord er styrtet ned i Colombia. Der var i alt 72 passagerer og ni besætningsmedlemmer ombord.

Alle de ombordværende passagerer havde tilknytning til fodboldholdet. 22 spillere, 21 journalister, samt sponsorer og andre med tilknytning til holdet Chapecoense. Styrtet skete i nærheden af byen Medellin med Colombias næststørste lufthavn José Maria Córdova, skriver tv2.dk.

Holdet Chapecoense spiller i den bedste række i Brasilien og var på vej til den første af to finalekampe mod det colombianske hold Atletico Nacional i turneringen Copa Sudamericana.

Der blev straks sendt redningsmandskab afsted mod ulykkesstedet. Men vejrforholdene gør, at mandskab kun kan komme frem via landjorden.

Politiet i Medellin siger, at der er fundet seks overlevende, men at en af dem døde på hospitalet. En af de overlevende er 27-årige Alan Ruschel, der behandles for et hovedtraume, skader i ansigtet og mange knoglebrud. Det skriver lokale journalister.

Flyets piloter slog alarm ved 22-tiden lokal tid, da der var ‘elektriske problemer’. Det er endnu uklart, hvad der forårsagede styrtet, men borgmester Frederico Gutirerrez siger, at Colombia har oplevet voldsom regn og tordenvejr de seneste timer.

Myndighederne har opfordret lokale til at hjælpe redningsmandskab derud med firehjulstrækkere. Men derudover beder de frivillige om at holde sig bort, da der er fare for, at vejen op mod ulykkesstedet kollapser.

Al fodbold i Sydamerika er aflyst på ubestemt tid, meddeler Det Sydamerikanske Fodboldforbund.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.