Flere på Tivoli-tur i år

Den solrige sommer har været stærkt medvirkende til, at Tivoli i København har haft pænt besøg i juli på trods af den økonomiske afmatning. 697.000 valgte at komme en tur i Tivoli i juli, hvilket er en fremgang på 8% i forhold til samme måned sidste år, skriver borsen.dk.

Men sammenlagt halter sommersæsonen lidt efter sæsonen sidste år. Indtil nu har 1,935 millioner gæster været i haven, mens det tilsvarende tal for 2007 var 1,950 millioner.

I en meddelelse fra direktør Lars Liebst hedder det blandt andet, at man er tilfredse med de 8% fremgang i juli, selv om den regnvåde juli sidste år udgør en billig baggrund. Sammenlagt ligger besøgstallet på niveau med sidste år, selv om der har været fire færre åbningsdage i år.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.