Flere rejser med toget

Det fremgår af selskabets kvartalsregnskab, som netop er offentliggjort. DSB har haft en fremgang i passagertallet på 13%.En betydelig del af væksten stammer fra Øresundstrafikken, som DSBFirst overtog i januar, men hvis man fraregner de svenske passagerer på denne del af driften, er væksten alligevel 3%, skriver business.dk

 

DSB’s adm. direktør Søren Eriksen kommenterer resultatet og glæder sig over, at det trods generelt faldende transportbehov blandt danskerne er lykkedes at tiltrække flere kunder. Flere tog er rettidige og chefen understreger, at DSB fastholder sine forventninger for hele året.

 

Resultatet for året første kvartal var et overskud før skat på 105 millioner kroner.

Skrevet af Flemming Juul

Flere rejser med toget

Resultatet for første halvår var 85,8 millioner passagerer, hvilket er 2,8 millioner flere end første halvår 2007, fremgår det ifølge borsen.dk af DSBs halvårsrapport.

I den samme periode er indtægterne fra passagertransporten steget med 114 millioner kroner, hvilket svarer til en vækst på 432 millioner. Væksten er mest fremherskende på Øresundstrafikken, men også på S-togene har der – for første gang i mange år – været en stigning i passagertallet.

Skrevet af Flemming Juul