Flere rejser til Madeira

0

Funchal Madera Airport - 06TURISME: Funchal Lufthavn på Madeira har siden 2014 haft et stigende antal passagerer. 2016 tegner til at blive rekordår.

I dette år har Funchal Lufthavn indtil nu modtaget 2,3 millioner passagerer. Det er en stigning på 13 procent i forhold til sidste år.

Lufthansa har genoptaget flyvninger til Funchal i oktober, og med en ugentlig afgang fra Frankfurt bringer flyselskabet flere internationale gæster til øen. Sidst Lufthansa fløj til øen var tilbage i 2013.

Maj var den absolut bedste måned for Madeira. Her besøgte 23 procent flere gæster øen sammenlignet med sidste år. Ifølge anna.aero vil Funchal, såfremt stigningen i antallet af gæster fortsætter året ud, desuden kunne regne med omkring tre millioner gæster i 2016.

Det er især flyruten fra Lissabon, der sender gæster til øen. I sommersæsonen er 29 procent af Funchals månedlige sædekapacitet fra Lissabon, mens det tal i vintersæsonen stiger til 32 procent. Den næststørste rute er fra Porto, der står for 15 procent i sommersæsonen og 13 procent om vinteren.
Turisme er desuden en stor industri for Madeira. 20 procent af øens BNP udgøres af turisme.

Portugal er et af danskernes fortrukne feriesteder, og derfor kan man fra Danmark flyve direkte til Madeira fra de fire største lufthavne, CPH, BLL, AAL, AAR.

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz