Flere Tivoligæster giver rekordoverskud

Fyrværkerifestival i TivoliTivoli øgede både omsætning og overskud i 2015, da knap fem millioner besøgte Den Gamle Have i København.

Selskabet omsatte eksklusive forpagtere for 955 millioner kroner, og resultatet før skat blev øget med 14% til 64 millioner.

”Årsagen til fremgangen skal især findes i det høje besøgstal, som bl.a. skyldes 14 flere åbningsdage end i 2014, men også de mange aktiviteter i salene, også uden for Tivolis tre sæsoner”, siger adm. direktør Lars Liebst i en pressemeddelelse.

60% af gæsterne kom i løbet af sommersæsonen, mens resten fordeler sig i tiden omkring Halloween og jul. 75% af gæsterne er danske. 6% er svenske, og 3% er nordmænd.

Forventningen til 2016 lyder på en omsætning omkring 900 millioner kroner og et resultat før skat på 60-70 millioner. Omsætningen bliver påvirket af, at Tivoli Hjørnet er under opførelse, ligesom man kun vil holde åbent i 246 dage i år mod 254 dage sidste år, skriver finans.dk.

Sommersæsonen starter den 6. april, og blandt nyhederne bliver forlystelsen Fatamorgana, der afløser Dragen. Desuden er der premiere på musicalen Hairspray, og Pantomimeteatret opfører Askepot, som musikeren Oh Land og dronning Margrethe har samarbejdet om.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.