Flere Tivoligæster giver rekordoverskud

Fyrværkerifestival i TivoliTivoli øgede både omsætning og overskud i 2015, da knap fem millioner besøgte Den Gamle Have i København.

Selskabet omsatte eksklusive forpagtere for 955 millioner kroner, og resultatet før skat blev øget med 14% til 64 millioner.

”Årsagen til fremgangen skal især findes i det høje besøgstal, som bl.a. skyldes 14 flere åbningsdage end i 2014, men også de mange aktiviteter i salene, også uden for Tivolis tre sæsoner”, siger adm. direktør Lars Liebst i en pressemeddelelse.

60% af gæsterne kom i løbet af sommersæsonen, mens resten fordeler sig i tiden omkring Halloween og jul. 75% af gæsterne er danske. 6% er svenske, og 3% er nordmænd.

Forventningen til 2016 lyder på en omsætning omkring 900 millioner kroner og et resultat før skat på 60-70 millioner. Omsætningen bliver påvirket af, at Tivoli Hjørnet er under opførelse, ligesom man kun vil holde åbent i 246 dage i år mod 254 dage sidste år, skriver finans.dk.

Sommersæsonen starter den 6. april, og blandt nyhederne bliver forlystelsen Fatamorgana, der afløser Dragen. Desuden er der premiere på musicalen Hairspray, og Pantomimeteatret opfører Askepot, som musikeren Oh Land og dronning Margrethe har samarbejdet om.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.