Flere turister til London

0

london-441853_960_720TURISME: Kort tid efter, at befolkningen i England har besluttet at forlade EU, er antallet af turister, der ønsker at besøge London, stigende.

Det skyldes formentlig, at det britiske pund siden fredag er faldet med omkring 10 procent. En nedgang, der især kommer turisterne til gode.

”Det vil blive billigere at besøge Storbritannien, og det har en direkte effekt på turisterne,” siger Kristoffer Rengfors, markedschef hos Flygresor.se, som oplever langt flere søgninger på flybilletter til London end før. Andelen af søgninger er øget med 34 procent siden fredag, og det er ret atypisk for sæsonen.

”Normalt ville vi se flere søgninger på solrige destinationer på dette tidspunkt, men London er den destination, der øges i stedet,” siger Kristoffer Rengfors.

Hos flyselskaberne er der dog uenighed om, hvorvidt de kan opretholde de lave priser på flybilletter til London, når England forlader EU. Britiske Easyjet har tidligere meldt ud, at det vil være vanskeligt at tilbyde samme pris på billetterne, hvis England forlader EU, fordi de britiske flyselskaber vil miste de gængse aftaler for flyvning i Europæiske luftrum.

Hos British Airways mener man dog ikke, at Englands farvel til EU vil få konsekvenser for billetpriserne.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz