Flere værelser ved Københavns Lufthavn

zleepZleep Hotel Copenhagen Airport starter året med en udvidelse. Hotellet får yderligere 11 værelser, så det i foråret kan udbyde i alt 105 værelser.

Driften af hotellet blev overtaget af Zleep Hotels i 2014. Efter renovering af alle værelser og hotellets lobby i 2015 ændredes navnet til Zleep Hotel Copenhagen Airport. Nu er der ryddet ud i lokalerne på 1. etage, hvor der tidligere var restaurant, og her indrettes 11 værelser. Udvidelsen er i gang og ventes færdig i marts.

”Vi har siden totalrenoveringen fået positiv feedback fra vores gæster. Det glæder os meget, at vi hver dag kan levere et moderne hotel med en personlig atmosfære. Nu får vi endnu flere værelser, hvor nogle bliver superior familieværelser”, fortæller hotelchef Susanna Lund.

”Vi har et luksusproblem med ekstremt høj belægning, og det kan afhjælpes med de 11 nye værelser. Det er jo ikke en stor udvidelse, men lidt har også ret”, siger Peter Haaber, CEO, og fortsætter: ”Hotellet har siden renoveringen stort set været fyldt, og vi tror, at vi sammen med udviklingen i antallet af passagerer vil opleve en stigende efterspørgsel. Det samme gør sig gældende på Zleep Hotel Billund, der lige nu får flere værelser”.