Flot forår for tysk turisme

0

1280px-Cityscape_BerlinNABOTRÆF: Med en fremgang på godt fire procent eller over en million flere overnatninger i årets fem første måneder, er det lutter tilfredshed i turistkredse. Tre lande står bag over halvdelen af fremgangen, og nabolandene bidrog stærkt – Danmark i Top 10.

Der var turistgrøde i foråret i Tyskland. Ikke mindst i maj. Ifølge det officielle statistikkontor var der over en million flere overnatninger fra udenlandske turister end samme periode sidste år.

”Det skyldes først og fremmest tre lande, ” sagde adm. direktør for DZT, Petra Hedorfer. ”Især Holland fulgt af Schweiz og Storbritannien stod for mere end 500.000. Efter en lidt sløv start i årets begyndelse er der kommet vældig gang i turiststrømmen,” tilføjede hun.

Nabolandene er i det hele taget pænt repræsenteret i Top 10, hvor Storbritannien indtager tredjepladsen og USA er nr. fire, men altså med Holland og Schweiz i toppen. Men på de resterende seks pladser er det nabotræf. Med Italien, Østrig, Frankrig, Danmark, Belgien og Polen.

Det asiatiske marked har nærmest vist en dynamisk vækst. Kina med 19,4 procent og Golfstaterne med 10,3 procent.

Oveordnet venter DZT en fremgang på incoming turisme i år på ca. tre procent.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz