Flot fremgang i Billund

Billund Lufthavn har ligesom de fleste andre været gennem en hård tid, men nu går det pænt fremad over hele linjen. Styrken er udenrigstrafikken, selv om indenrigstrafikken kan notere den største procentvise fremgang.

 

Trafikken til udlandet er gået frem med 21,2 procent til 130.782 passagerer i maj. Igen med den næsten samme top fem liste: 1. London, 2. Amsterdam, 3. Frankfurt, 4. Oslo og 5. Alicante.

 

Indenrigstrafikken (til København) steg med 59,4 procent på grund af Cimber Sterling, men udgør alligevel kun 6,3 procent af lufthavnens samlede trafik.

 

Chartersektoren havde også en stigning på 8,9 procent, og der var næsten 80.000 passagerer, som drog på charterferie fra den jyske lufthavn.

 

Alt i alt en pæn fremgang, som lufthavnschef Jørgen Krab Jørgensen kan notere sig, inden han 15. juni siger farvel og går på pension.

 

Skrevet af Redaktionen

Flot fremgang i Billund

Billund Lufthavn har ligesom de fleste andre været gennem en hård tid, men nu går det pænt fremad over hele linjen. Styrken er udenrigstrafikken, selv om indenrigstrafikken kan notere den største procentvise fremgang.

 

Trafikken til udlandet er gået frem med 21,2% til 130.782 passagerer i maj. Igen med næsten samme top fem liste: 1. London, 2. Amsterdam, 3. Frankfurt, 4. Oslo og 5. Alicante.

 

Indenrigstrafikken (til København) steg med 59,4% på grund af Cimber Sterling, men udgør alligevel kun 6,3% af lufthavnens samlede trafik.

 

Chartersektoren havde en stigning på 8,9%, og der var næsten 80.000 passagerer, som drog på charterferie fra den jyske lufthavn.

 

En pæn fremgang, som Jørgen Krab Jørgensen kan notere sig, inden han 15. juni træder tilbage for at gå på pension.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.