Flue stopper rutsjebane

Uheldet betød, at 30 passagerer ombord i rutshebanen måtte hjælpes ned fra rutshebanen, hvor ingen kom til skade. Ifølge Sommerland Syds ejer Anne Marie Larsen er den sandsynlige årsag til stoppet en flue eller et stankelben havde forvildet sig ind på en sensor, forklarer hun ifølge jp.dk til ing.dk.

 

Hvis et eller andet skulle gå galt, er Tornadoen indrettet, så den stopper, hvor banen er lavest – tre meter over jorden – så passagererne lettest muligt kan hjælpes ud, og det var hvad der skete.

 

Nu kører Tornadoen igen, mens ingeniører prøver at finde frem til årsagen til stoppet. Skulle det være et insekt, er det ikke første gang, det sker, for det var også en flue, som stoppede Tivoli Frihedens Cobra-rutshebane i april sidste år.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.