Flydende BorderShops en succes

stena bordershopI februar lancerede Stena Line verdens første flydende BorderShop på to af sine færger mellem Sverige og hhv. Danmark og Polen. Det var så stor succes, at de nu bliver virkelighed på alle Stenas færger til og fra Sverige.

Fra begyndelsen af ​​marts til midten af ​​august har 50% flere passagerer rejst med Stena Line i forhold til samme periode sidste år. Salget i butikkerne er steget 75% i perioden. Nu bliver de flydende BorderShops en fast del af rejsen med Stena på Frederikshavn-Göteborg og Grenaa-Varberg.

”Det passer godt i vores langsigtede strategi om at gøre det billigere at rejse med færge, og det kan lave priser på selve rejsen og i vores BorderShops ombord være med til at sikre”, siger Thomas Christiansen, salgs- og markedschef hos Stena Line.

Butikkerne ombord har et stort udvalg af bl.a. slik, drikkevarer og tobak, kosmetik og parfume, musik og legetøj, og priserne om bord er i gennemsnit lavere end priserne på land.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.