Flydubai bestiller 225 Boeing 737MAX

Det Dubai baserede flydubai indgik på Dubai Airshow en aftale med Boeing om i alt 225 B737MAX til en listepris på 27 milliarder dollars.

Ifølge Boeing handler det om en købsordre på 175 MAX og købsrettigheder til yderligere 50. Dermed overstiger aftalen flydubais hidtidige rekordordre på 75 MAX og 11 Next Generation B737-800, som blev indgået ved Dubai Airshow 2013.

Flydubais formand Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum: ”Boeings fly har skabt grundlag for flyselskabets succes og mulighed for at betjene 95 destinationer i 44 lande. Boeings forståelse for vores behov i vores særlige rutenet og vores særlige ønsker til kabineindretning har gjort det muligt for os at overgå vores kunders forventninger til deres transportoplevelse”.

Jet Airways køber 75 Boeing 737 MAX 10

Norwegian får sine to første Boeing 737 MAX8

Iransk flyselskab køber 60 Boeing 737MAX

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.