Første Best Western Plus i København

Best Western Hotel City skifter navn og brand og hedder nu Best Western Plus Hotel City Copenhagen. Alle Plus-hoteller er 4-stjernede og tilbyder opgraderet ophold i forhold til både ydelser, faciliteter og indretning.

På Best Western Plus Hotel City Copenhagen kommer det til udtryk ved den æstetisk gennemførte linje med møbelklassikere, hovedsageligt fra danske designere, samt værelsernes store illustrationer af et udvalg af jazzmusikkens største personligheder.

”Beslutningen var helt naturlig for os”, siger Claus Hegelund Bruun, hoteldirektør for Hotel City Copenhagen: ”Vi har fokus på at være på forkant med de forventninger, vores gæster og vi selv stiller til vores produkt. Vores ambition er at bygge videre på hotellets flotte gæsteanmeldelser, så vi har netop færdiggjort to prøveværelser til fremtidig renovering. De er nytænkt til fremtidens behov med fokus på design og funktionalitet.”

”Jeg glæder mig over, at København nu også kan tilbyde et Best Western Plus hotel”, siger Søren Nystrøm, Country Manager i Danmark for Best Western Hotels & Resorts. ”Som et familiejet kvalitetshotel, hvor det klassiske værtskab forenes med udvikling af komforten, er Hotel City Copenhagen en fornem repræsentant for Best Westerns værdier – entreprenørskab, personlighed, omtanke og mangfoldighed”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.