Første hotel under BW Signature Collection

Best Western Hotels & Resorts lancerer sit nye koncept BW Signature Collection, som en del af satsningen på at blive Skandinaviens ledende mid market hotelaktør.

Konceptet er en fællesbetegnelse for udvalgte hoteller med unik indretning og gennemtænkt design. Først ude, som en del af det nye varemærke, er Umeås innovative designhotel, U&Me Hotel.

Hotellet har valgt at indgå i BW Signature Collection, da konceptet for det nye varemærke og hotellets fokusområder går hånd i hånd.

”Som privatejet virksomhed med en klar profil var det vigtigt for os at finde en partner med forståelse for uafhængige eksklusive hoteller, som også kunne møde os kommercielt med et stærkt partnerskab”, siger Markus Olsson, adm. direktør for Fort Knox, som er ejerselskab til U&Me Hotel.

Best Western Hotels & Resort-familien består i dag af flere varemærker og koncepter. Inddelingen gør det lettere for gæsterne at finde de hoteller, der bedst passer til dem og deres behov.

“Vores fokus er på at udvide vores tilbud på niche designhoteller, hvor vi ser en stigende efterspørgsel”, siger Johan Kukacka, CEO hos Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien.

I forbindelse med tilslutningen af U&Me Hotel er det historiske søsterhotel Stora Hotellet også kommet med i hotelkæden under BW Premier Collection.

Første Best Western Plus i København

Best Western overtager Sweden Hotels

Silkeborg-hotel med i Best Western

x

Læs Også

Kæmpe hotelkompleks bliver endnu større

Dansk kæde med i forvejen over 1.200 hotelværelser og hotellejligheder på samme adresse i København vil opføre yderligere 800 værelser fordelt på to tårne.

Hamborg klar med nyt luksushotel

Der er brugt cirka 750 millioner kroner på Hamborgs nyeste 5-stjernede hotel med 130 værelser.

Berømt hotel skal betale stort millionbeløb

Danmarks mest kendte 5-stjernede hotel accepterer voldgiftsdom, der samlet koster det over 200 millioner kroner.

Minister vil undersøge bookingportaler

Også danske hoteller er udfordret af bookingportalernes konkurrencebegrænsende prisklausuler. De hæmmer mulighed for at tilbyde lavere priser via hotellernes egne hjemmesider, lyder det fra Horesta.

Stort hotel bliver endnu større

Københavns største hotelkæde vil udvide et af sine hoteller med 250 værelser – dermed bliver det Danmarks tredjestørste med 750 værelser.

København har mangel på internationale hotelkæder

Hovedstaden øger de kommende tre år antallet af hotelværelser med 40 procent – men der mangler flere internationale hotelkæder, siger eksperter.