Første snefald i Sverige

Langrend på Idre Fjäll, sporene åbnede 14. oktober. Foto: Idre Fjäll

De første skidestinationer i Sverige har fået sne, så nu Idre Fjäll tilbyde skigæster de første ture i løjperne midt oktober, hvilket er rekordtidligt.

De første snefald har i år tilgodeset Sälen, Kläppen og Stöten. Herudover kan de lokale i Idre Fjäll, Lofsdalen, Vemdalen og Åre også nyde sneen og gøre klar til de mange tusind skiløbere i området.

Skidestinationen Idre Fjäll åbnede lørdag den 14. oktober. Det er rekordtidligt, og et resultat af, at destinationen samler og gemmer sne og desuden producerer sne også i løbet af sommermånederne.

“Det er en stor nyhed for entusiastiske skiløbere”, siger Tomas Ringsby, fungerende adm. direktør i Idre Fjäll. ”Vores beliggenhed med fastlandsklima gør, at vi normalt får sne tidligere end de fleste andre skisportssteder. Men fordi vi har teknologien til at bevare sne fra sidste sæson og producerer ny sne i løbet af sommeren, kan vi faktisk selv bestemme hvilken dato vinteren starter”.

Der er åbnet for langrendssporene og om en uge åbnes for det alpine skiløb.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.