Forældre drømmer sig på ferie året rundt

24% af danskerne uden børn drømmer sig på ferie hele året rundt, men hele 39% med hjemmeboende børn længes efter sol og sommer året rundt, viser en undersøgelse fra Apollo blandt 1.000 danskere.

”Vi længes, fordi vi bor på køligere breddegrader, og fordi sol og varme højner vores humør. Med årene er flere begyndt at rejse både sommer, efterår, vinter og forår, fordi de føler, de har brug for det. Og når vi så har en sommer som lige nu, så bliver vores efterår og vinter i rejsebranchen endnu travlere end ellers,” siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

46% med helt små børn i alderen 0 til 4 år i undersøgelsen tilkendegiver, at de drømmer sig væk året rundt. Samme gælder 37% med børn i alderen 5-9 år.

”Familier med små børn har ofte flere muligheder for at rejse året rundt, fordi de er mindre afhængige af skolesommerferier. Så alene det, at man har muligheden, spiller nok også ind, når man lader drømmene få frit løb,” mener Glenn Bisgaard.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.