Forbud mod Samsung-telefoner

oslo-lufthavn-gardermoen-fly-sas-norwegian-finnair-800x443Forbuddet mod at oplade og have den nyeste model fra Samsung tændt under flyvning, er udskiftet med et totalt forbud mod at have telefonen med ombord på visse danske fly.

Det fortæller både SAS og Norwegian, der flyver størstedelen af flyene i Københavns Lufthavn, til TV2 Business. Forbuddet kommer efter meldinger om, at Samsung Note 7 kan eksplodere.

”Sikkerheden er Norwegians højeste prioritet, og derfor besluttede vi at forbyde Samsung Galaxy 7 på alle Norwegian-flyvninger. Det vil sige, at enheden hverken må medbringes i kabinen eller i indtjekket bagage”, skriver informationschef Daniel Kirchhoff, Norwegian.

SAS gennemfører i dag et tilsvarende forbud.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.