Fornemt svensk hotel med i First

Hotellet er unikt i design og udformning og hermed har First nu tre designhoteller – ét i hvert af de skandinaviske lande – og styrker dermed grebet om dette segment.

 

En langsigtet franchiseaftale med Avalon Hotel er indgået med start 1. januar 2010. Hotellet, som ligger på Kungstorget i Göteborg lige ved Avenyn, blev åbnet i 2007 og har 101 værelser og suiter med individuel arkitektur og design. Hotellet er Feng Shui-certificeret og både lys, duft, lyd og indretning indgår som vigtige dele af gæsteoplevelsen.

 

”Vi er vældigt glade for at repræsentere First Hotel Avalon. Gennem vore forhandlinger kom det tydeligt frem, at vi har samme filosofi og tanker om det at skabe unikke oplevelser for vore gæster. First Hotels har en portefølje med vægt på hoteller med eget særpræg og har stærk kompetence i at videreføre hotellers egenart indenfor en større organisation. First Hotel Avalon bliver et perfekt supplement til de eksisterende First-hoteller i Göteborg, og ikke mindst komplimenterer det vores portefølje af udvalgte designede kvalitetshoteller i Norge og Danmark,” siger adm. direktør i First Hotels, Michael Telling.

 

”For et specielt hotel som Avalon er det vigtigt, at en franchiseaftale ikke indebærer, at hotellets egenkarakter udvandes men derimod styrkes, og så er First eneste alternativ. At First selv driver to hoteller, som også samarbejder med Design Hotels, gjorde kun valget lettere,” siger Patrik Turnesjö, adm. direktør for Svenska Stadshotell AB, som ejer Avalon.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.