Fornyet vækst hos Turkish Airlines

turkish_airlinesFlyselskabet havde i første halvår et nettooverskud på 406 millioner dollars og en omsætning på 4,789 milliarder dollars.

Sammenlignet med samme periode sidste år steg salget i tyrkiske lira med 9,2%, mens det på grund af ugunstige valutaforhold, faldt med 8,2%, når et måles i dollars.

Trods store variationer i brændstofpriser og valuta steg bruttooverskuddet med 21%. Turkish Airlines havde i første halvår en kapacitetsforøgelse på 10,1% målt i ASK, available seatkilometer, og havde i perioden 28,5 millioner passagerer på 212.000 flyvninger og opnåede en belægningsprocent på 77,8.

Rutenettet består nu af 50 destinationer i Tyrkiet og 230 internationale – i alt 280 destinationer i 110 lande. Flåden udvides til 290 fly, hvoraf de 23 tilføjes i år.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.