Forretningsfolk vælger SAS for Norwegian

SAS-cabin-crew-300x259En undersøgelse blandt nordmænd viser, at de fleste forretningsrejsende foretrækker SAS frem for Norwegian, skriver Dagens Næringsliv.

Omkring 29% af de adspurgte vælger Norwegian mod 36% året før. Omvendt gik SAS som det foretrukne flyselskab fra 47% for et år siden til 50% i dag.

”Norwegian scorer mest på prisen, men på jobrejsen går folk op i punktlighed og mindst mulige problemer undervejs. Desuden fokuserer de på fordele som lounges og fast track, som SAS satser på. Faktum er, at SAS og Norwegian har lige god indenrigs punktlighed. Men de rejsende har tydeligvis en anden opfattelse”, vurderer Per-Arne Villadsen fra rejsebureauet Berg-Hansen, der står bag undersøgelsen, skriver finans.dk.

Norwegian er skeptisk med hensyn til resultatet. Selskabet holder ikke selv styr på, hvorvidt de rejsende rejser privat eller for forretning: ”Generelt oplever vi passagervækst hver måned, hvilket bør være en indikation på, at andelen af forretningsrejsende stiger”, siger Lasse Sandaker-Nielsen, kommunikationschef i Norwegian.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.