Fortsat passagervækst for SAS

sas airbus a340Den positive udvikling fortsætter og 190.000 flere passagerer valgte at rejse med SAS i september. I alt rejste 2,7 millioner med flyselskabet i månedens løb – en vækst på 7,3% i forhold til september 2013.

SAS trafik steg med i alt 5,3% i september. Udviklingen var størst på de skandinaviske og europæiske ruter med en vækst på 10,9%. SAS totale kapacitet steg med 3,2%, samtidig med at kabinefaktoren forbedredes med 1,6 procentpoint til 78,1%.

”For tredje måned i træk rejste rekordmange passagerer med SAS. For vores kunder er rejsen en vigtig del af livet og meget mere end bare en transport fra A til B. Men en bekvem og smidig rejse gør vi livet enklere. Den enestående service og en præcision i verdensklasse kan vi tilbyde vores kunder et attraktivt produkt. I efteråret fokuserer vi på yderligere produktforbedringer og effektiviseringer som gavner vores kunder”, siger Rickard Gustafson, koncernchef i SAS.

Den valutajusterede yield i august var 4,6% lavere end sidste år og PASK var 1,3% lavere som forventet.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.