Fortsat vækst i rejselysten fra Billund

Også i februar var det vækst i passagertallet i Billund Lufthavn. 188.464 passagerer benyttede lufthavnen, og det er 9.595 flere end i samme måned 2016.

134.579 benyttede udenrigsruterne, hvilket er en stigning på 13,1%. “Både netværksselskaberne og lavprisselskaberne har oplevet god vækst i februar. Netværksselskaberne har gennem de seneste mange måneder genereret flere passagerer, og med flere helårsruter fra lavprisselskaberne bidrager dette segment til væksten,” siger lufthavnsdirektør Kjeld Zacho Jørgensen.

Det er dejligt at se, hvordan de rejsende tager imod de nye muligheder, og for os er det med til at understrege, hvor godt et marked der er for flyrejsende i Jylland-Fyn. Det vil formentlig også gælde, når Ryanair fra oktober indsætter fire ugentlige afgange mellem Berlin og Billund.”

”Indenrigstrafikken havde 7.086 rejsende, hvilket er en tilbagegang på 1.801. Det er en helt forventet tilbagegang som følge af færre afgange. Fra april vil SAS igen betjene ruten mellem Billund og København med fem daglige afgange på hverdage.

Chartertrafikken havde også færre rejsende. 46.450 rejste med charterfly til sol og varme eller sol og ski. Så selv om der er tale om et fald, er der stadig et betydeligt antal charterpassagerer i lufthavnen.

Samlet set er der tale om en god stigning, som giver en god og optimistisk start på året”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.