Forum gør klar til ny feriemesse

Fra dette års første feriemesse i Forum i København – foto: Preben Pathuel.

Fra dette års første feriemesse i Forum i København – foto: Preben Pathuel.

TURISME: I weekenden 23.-24. januar næste år er Forum Copenhagen igen ramme om afløseren for Bella Centers større rejsemesse. På Ferie i Forum bliver der atter stor branchefest.

Ferie i Forum byder på rejsebrancherelevante workhops og publikumsmesse med købestærke målgrupper.

Det betyder bl.a., at Ferie i Forums messens udstillere ser frem til deres deltagelse 23.-24. januar næste år.

”Vi var på messen i januar i år, der var god kvalitet i rammerne, vi havde en god weekend med mange besøgende. Det ser ud til, at de små begynderfejl er rettet til. Den centrale beliggenhed i København ved Metroen er positiv. Også at der er god luft mellem standene samt at foredragene ligger i nærheden af udstillerområdet er positivt,” siger produktchef Thomas Elsgaard fra Profil Rejser.

”Vitus Rejser deltager på Ferie i Forum fordi vi i disse onlinetider synes det er vigtigt at møde vores kunder ansigt til ansigt og få dialog med dem om deres ønsker. Messens styrke er klart, at den fokuserer på kvalitetsrejser til udlandet, og at der ikke et virvar af campingvogne og golfudstyr. Vitus Rejser håber naturligvis på øget kendskab til vores rejser, som gerne skal munde ud i et mersalg,” siger adm. direktør Heidi Maak fra Vitus Rejser.

Ferie i Forum ser stor opbakning fra rejsebranchen, hvor Billetkontoret og partnere igen næste år holder branchefest i forbindelse med messen, mens Gouda Rejseforsikring står klar med morgenmad til udstillerne lørdag og søndag.

På foredragsprogrammet med 45 rejseforedrag holder f.eks. livsstilsekspert Christine Feldthaus to gange i løbet af søndagen foredrag om de sjove og skønne rejseoplevelser, hun har haft med TV-programmet ”So f…… special.”