Fra badehotel til brasserie

Michel Michaud ny koko på Molskroen Strandhotel

Kendt kok skifter køkkenet i Nordjylland ud med et på Mols.

Den kendte gourmetkokken Michel Michaud blev 1. januar 2014 afløst af Thorsten Schmidt i køkkenet på Ruths hotel i Skagen, hvor han har været siden 2004.

På det tidspunkt blev der ikke talt om fremtidsplaner, men nu har Molskroen Strandhotel offentliggjort, at det bliver i deres køkken gourmetkokken for fremtiden skal svinge gryderne.

Molskroens Brasserie vil have fisk og skaldyr på menuen, og Michel Michaud har store ambitioner på brasseriets vegne:

”For 10 år siden var målet at gøre Ruths Brasserie på Ruths Hotel i Skagen kendt i hele Danmark. Det lykkedes. Nu er det min drøm at gentage den succes med Brasseriet på Molskroen og der skabe en kulinarisk højborg, kendt for den gode smag og atmosfære,” fortæller Michel Michaud, der har en fortid på bl.a. Kong Hans Kælder, Falsled Kro og Søllerød Kro.

Bag projektet står ejerne og ægteparret Vivi og Henrik Frederiksen, der genåbnede Molskroen i 2013.

Molskroen