Fra flyselskab til charterbranchen

Günter-Saurwein-1-371x500

Günter Saurwein.

Den tidligere nordiske chef for Qatar Airways blev i marts i år ny chef for Tyskland. Nu skifter han igen job og skal efter årsskiftet være adm. direktør for Sveriges tredjestørste charterrejsebureau.

Günter Saurwein bliver ny chef for Apollo Sverige. Han kommer fra Qatar Airways, hvor han siden marts har været ansvarlig for Tyskland og Østrig. Han afløser Nina Hornewall, der bliver kommerciel direktør for Apollo i Norden.

”Vi er glade for at Günter Saurwein bliver chef for Apollo i Sverige. Han har bred erfaring fra rejsebranchen og navnlig flyselskaber,” siger Mats Dahlquist, koncernchef for Kuoni Nordic. Schweiziske Kuoni ejer Apollo i Norden.

Günter Saurwein var fra 2007-2014 chef for Qatar Airways i Norden, ligesom han tidligere har haft chefjobs i Spanair, Swiss og den daværende Qualiflyer Alliance.

”Det bliver udfordrende at arbejde med denne nye side af rejsebranchen. Konkurrencen om kunderne på det svenske rejsemarked vokser,” siger 43-årige Günter Saurwein, der siden 1993 har boet i Sverige.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.