Fredrikshavn-færge moderniseres

Forbedringer på skroget vil medføre en reduktion af brændstofforbruget med op til 4% og give fordele for både miljø og økonomi. Spaanlægget bliver på næsten 800 kvadratmeter. Køkkenet bliver bedre i stand til at håndtere de eksklusive Brimi-menuer og de store buffet’er.

”Vores hovedsatsning er Stena Cruise, hvor passagererne er ombord sammenhængende fra afgang i Oslo klokken 19.30 den ene dag, og er tilbage igen klokken 18.30 næste dag”, siger Stein Wettergreen fra Stena i Norge. ”Da er det vigtigt at vi har meget at byde passagererne på ud over underholdning, dans, foredrag, shopping og tax free lægger vi nu et spa-tilbud på linje med det allerbedste oveni.

I alt investerer Stena Line 30 millioner norske kroner i opgraderingen, som ventes at styrke profilen yderligere i Stena Lines satsning på at Stena Saga konkurrencemæssigt er på toppen. Knap 500.000 rejste med Stena Saga mellem Oslo og Frederikshavn i 2010.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.