Fremgang for Frederikshavn-Göteborg

Danica_LStena Line har en fremgang i bestillingerne på 72% for overfarterne mellem Frederikshavn og Göteborg til juli sammenlignet med juli sidste år.

”Vi havde endda et fantastisk år i 2014, så det er meget markant, at vi igen øger salget. Stigningen svarer til næsten 10.000 personer, og faktisk er vi slet ikke for alvor begyndt at markedsføre sommeren endnu”, siger salgs- og markedschef Thomas Christiansen fra Stenas danske hovedkontor i Frederikshavn.

”Vi bruger ikke flere penge på markedsføring, men vi bruger dem rigtigt. Især online-delen har vi fokus på, og vi noterer, at vi når bredere ud. Vi har solgt flere rejser i den sydlige del af Jylland, end vi plejer. Vi kan også se, at der er mange tyskere og hollændere, som sejler fra Frederikshavn”.

Der er især Göteborg, Stockholm og Oslo, som er skyld i den store stigning på ruten fra Frederikshavn til Göteborg. Nyt på Stena Lines sommerprogram er rundture i bil, hvor man kan vælge forskellige temaer.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.