Fremgang på 11% for Norwegian

Norwegians trafiktal for november viser, at 2.520.220 passagerer fløj med selskabet, hvilket er en stigning på 11% sammenlignet med november sidste år.

På selskabets langdistanceruter steg passagervæksten 52% fra sidste år. Belægningen var i alt 83,7%. Både ASK og trafikvæksten RPK steg med 28%.

”Væksten er størst på selskabets langruter, og efterspørgslen er stabilt god. Global ekspansion er vigtig for at styrke konkurrenceevnen i et marked med stærk konkurrence, men også for at bidrage med øget værdiskabelse de steder, vi flyver til og fra,” siger koncernchef Bjørn Kjos.

Denne måned landede Norwegians nyeste Dreamliner – fly nummer 150 fra Boeing – i Oslo Lufthavn, tæt fulgt af en ny Boeing 737-800. Det var Norwegians sidste flyleverancer i år. Selskabet har i alt fået 32 nye fly i 2017 – seks Boeing 737 MAX, 17 Boeing 737-800 og ni Boeing 787-9 Dreamliner.

Norwegian får nej fra Rusland

Milliardoverskud for Norwegian

Norwegian med udvidet permanent flytilladelse

x

Læs Også

Flest direkte ruter fra Frankfurt

Otte europæiske lufthavne på Top 15 over lufthavne verden over denne sommersæson med flest direkte ruter - Frankfurt topper listen, mens Paris de Gaulle betjenes af flest ruteflyselskaber.

Cathay Pacific med ny Hong Kong-lounge

Når Cathay Pacific starter med direkte flyvninger fra København til Hong Kong kan de rejsende benytte den nye The Deck-lounge i Hong Kong.

Cypern mødte rejsebureauerne

Cobalt Air og Cyperns turistorganisation havde i denne uge sat danske rejsebureauer i stævne til en præsenation af den nye flyrute til Larnaca.

Billige flybilletter i påsken

Der er rift om de billige flybilletter i påskeferien. Alligevel er det stadig muligt at komme billigt afsted, viser et pristjek foretaget af Travelmarket.dk.

Turkish Airlines har nu over 300 destinationer

Det tyrkiske Star Alliance-medlem var i forvejen det flyselskab i verden med ruter til flest lande. Men åbningen af sin destination nummer 301 betjener Turkish Airlines nu 121 lande.

London-lufthavn vil være endnu større

Londons tredjestørste lufthavn forventer inden for 10 år at øge sit passagertal med otte millioner. Stansted vil også tiltrække flere oversøiske ruter til blandt andet Kina og USA.