Fremgang på 11% for Norwegian

Norwegians trafiktal for november viser, at 2.520.220 passagerer fløj med selskabet, hvilket er en stigning på 11% sammenlignet med november sidste år.

På selskabets langdistanceruter steg passagervæksten 52% fra sidste år. Belægningen var i alt 83,7%. Både ASK og trafikvæksten RPK steg med 28%.

”Væksten er størst på selskabets langruter, og efterspørgslen er stabilt god. Global ekspansion er vigtig for at styrke konkurrenceevnen i et marked med stærk konkurrence, men også for at bidrage med øget værdiskabelse de steder, vi flyver til og fra,” siger koncernchef Bjørn Kjos.

Denne måned landede Norwegians nyeste Dreamliner – fly nummer 150 fra Boeing – i Oslo Lufthavn, tæt fulgt af en ny Boeing 737-800. Det var Norwegians sidste flyleverancer i år. Selskabet har i alt fået 32 nye fly i 2017 – seks Boeing 737 MAX, 17 Boeing 737-800 og ni Boeing 787-9 Dreamliner.

Norwegian får nej fra Rusland

Milliardoverskud for Norwegian

Norwegian med udvidet permanent flytilladelse

x

Læs Også

Flyselskab fortæller ansatte hvad de ikke bør sige

Australiens største flyselskab kritiseres for nye retningslinjer om en række ord dets personale skal undgå når de taler med passagerer. ”Dette er for meget politisk korrekthed,” siger tidligere premierminister.

Etihad afviser nyt udsalg blandt flyselskaber

Der er ingen planer om at sælge de 24 procent i Indiens næststørste flyselskab, siger Etihad Airways, der sidste år trak sig ud af ejerskabet af både airberlin og Alitalia.

Swiss klar med ny First Class Lounge

På mandag åbner Star Alliance-medlemmet sin nye lounge til passagerer på første klasse i Zürichs lufthavn – Swiss vil også hente ankommende First Class-passagerer ved flyet og i limousine køre dem til paskontrollen.

Flest direkte ruter fra Frankfurt

Otte europæiske lufthavne på Top 15 over lufthavne verden over denne sommersæson med flest direkte ruter - Frankfurt topper listen, mens Paris de Gaulle betjenes af flest ruteflyselskaber.

Cathay Pacific med ny Hong Kong-lounge

Når Cathay Pacific starter med direkte flyvninger fra København til Hong Kong kan de rejsende benytte den nye The Deck-lounge i Hong Kong.

Cypern mødte rejsebureauerne

Cobalt Air og Cyperns turistorganisation havde i denne uge sat danske rejsebureauer i stævne til en præsenation af den nye flyrute til Larnaca.