Fremtiden for Hotel Marina sikret

Hotel Marina

Driften af det 126-værelses konferencehotel ved Øresund overdrages til Core Hospitality ved årsskiftet og fortsætter som Hotel Marina, mens de langsigtede planer stadig er på tegnebrættet.

Det nuværende personale får mulighed for at blive på hotellet, mens gæster også kan booke overnatninger i 2018. Gæster, personale og lokalbefolkningen kan glæde sig over, at konferencelokalerne, restauranterne og de øvrige faciliteter skal udvikles i samarbejde med ejeren.

”Vi er tilfredse med aftalen med Core Hospitality, der er en professionel hoteloperatør med en stærk organisation. Vi har tillid til, at Core Hospitality kan optimere driften og være med til at skabe grundlaget for den fremtidige udvikling”, siger advokat Henrik Westermann, der repræsenterer den nye ejerkreds.

Core Hospitality er et nyt dansk hoteldriftsselskab og søsterselskab til Zleep Hotels. Selskabet er uafhængig af varemærker, så det kan drive hoteller under flere forskellige koncepter. Som søsterselskab til Zleep Hotels skabes der synergieffekter, da der kan trækkes på centrale kompetencer. Intentionen er, at Moxy Copenhagen, der opføres i Sydhavnen, ligeledes skal drives af Core Hospitality.

“Vi har længe vidst, at Zleep Hotels skulle udvikle andre typer af hoteller end moderne økonomihoteller. Og vi har været så heldige at være med til at arbejde med udviklingen af Hotel Marina i Vedbæk. Det har derfor været naturligt at etablere Core Hospitality, som skal udvikle og drive hoteller under andre varemærker end Zleep”, siger Peter Haaber, CEO i Core Hospitality og Zleep Hotels.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.