Fremtiden for Hotel Marina sikret

Hotel Marina

Driften af det 126-værelses konferencehotel ved Øresund overdrages til Core Hospitality ved årsskiftet og fortsætter som Hotel Marina, mens de langsigtede planer stadig er på tegnebrættet.

Det nuværende personale får mulighed for at blive på hotellet, mens gæster også kan booke overnatninger i 2018. Gæster, personale og lokalbefolkningen kan glæde sig over, at konferencelokalerne, restauranterne og de øvrige faciliteter skal udvikles i samarbejde med ejeren.

”Vi er tilfredse med aftalen med Core Hospitality, der er en professionel hoteloperatør med en stærk organisation. Vi har tillid til, at Core Hospitality kan optimere driften og være med til at skabe grundlaget for den fremtidige udvikling”, siger advokat Henrik Westermann, der repræsenterer den nye ejerkreds.

Core Hospitality er et nyt dansk hoteldriftsselskab og søsterselskab til Zleep Hotels. Selskabet er uafhængig af varemærker, så det kan drive hoteller under flere forskellige koncepter. Som søsterselskab til Zleep Hotels skabes der synergieffekter, da der kan trækkes på centrale kompetencer. Intentionen er, at Moxy Copenhagen, der opføres i Sydhavnen, ligeledes skal drives af Core Hospitality.

“Vi har længe vidst, at Zleep Hotels skulle udvikle andre typer af hoteller end moderne økonomihoteller. Og vi har været så heldige at være med til at arbejde med udviklingen af Hotel Marina i Vedbæk. Det har derfor været naturligt at etablere Core Hospitality, som skal udvikle og drive hoteller under andre varemærker end Zleep”, siger Peter Haaber, CEO i Core Hospitality og Zleep Hotels.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.