Frieri på charterfly

Privatfoto af det kommende brudepar, deres søn og flyvningens kabinechef.

LUFTFART: Da dansk charterfly forleden var på vej til Grækenland, havde en passager fået lov til at fri til sin partner – via højtalersystemet i kabinen. Den kommende brud sagde ja…

Da Thomas Cook Airlines forrige søndag lettede fra Københavns Lufthavn mod Rhodos, fik passagererne på Airbus-flyet en speciel oplevelse.

Passagerer Michael Norman Hansen tog fusen på sin kæreste gennem syv år, Christine Gall. Hun sad på en af de bagerste rækker og undrede sig – for pludselig stod hendes kæreste gennem syv år, Michael Norman Hansen, i den anden ende af flyet med en mikrofon i hånden – og friede til hende.

Christine Gall gav prompte et ja med et bredt smil. Svaret fik de andre passagerer til at juble og klappe også da hun fik forlovelsesringen.

Det er ikke tilfældigt, at frieriet skete på et fly.

Michael Norman Hansen har i flere år arbejdet i Københavns Lufthavn, hvor Thomas Cook Airlines, Nordens største charterflyselskab, har hovedkvarter. Parret skulle med deres fireårige søn på rejse til Rhodos.

Michael Norman Hansen havde i forvejen ringet til flyets kabinechef for at høre, om han kunne låne flyets mikrofon.

Michael Norman Hansen og Christine Gall var ikke de eneste ombord, der blev rørt. Det gjorde kabinechefen også: ”Nu har jeg fløjet i 32 år. Det er første gang, at det her er sket,” siger hun.

Brylluppet skal angiveligt stå næste år, helst i Gladsaxe Kirke ved København – her er parrets søn nemlig døbt.