Frigiver passagerliste

SAS’ spanske datterselskab Spanair har valgt at offentliggøre flyets passagerliste på det Spanair-fly, der i går forulykkede. Passagerlisten kan ses på hjemmesiden: http://www.spanair.com/web/en-gb/DSite/Listing-of-passengers/ 
 
I Udenrigsministeriet har man gennemgået listen. Det er endnu for tidligt fuldstændig at udelukke, at der er danskere blandt ofrene. 
 
 
Men der optræder ingen danskklingende navne på listen, oplyser vagthavende ved Borgerservice i Udenrigsminsteriet her til morgen til politiken.dk. 
 
 
»Vi har ikke fået nogen informationer, der tyder på, at der var danskere ombord på det fly«, oplyser vagthavende. 
 
 
I Udenrigsministeriet vurderer man, at der i forbindelse med et pressemøde klokken 11.30 i dag i Madrid vil blive sat endelig nationalitet på de omkomne. 
 
Ifølge svenske medier var to svenskere ombord på flyet. Den ene menes at have overlevet, mens den andens skæbne stadig er ukendt. 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.