Fuerteventura viser flaget i København

Den nye chef for Den Spanske Stats Turistbureau i Danmark, Raul Castro Cano, til venstre, med Moisés Jorge Naranjo, chef for turistmyndighederne på Fuerteventura.

Den nye chef for Den Spanske Stats Turistbureau i Danmark, Raul Castro Cano, til venstre, med Moisés Jorge Naranjo, chef for turistmyndighederne på Fuerteventura.

Spanien havde sidste år for første gang over én mio. danske ankomster – den kanariske ø Fuerteventura modtog 46.000 danskere. Men det tal må gerne blive højere. Derfor var den Kanariske Ø i denne uge på charmeoffensiv i Skandinavien.

Moisés Jorge Naranjo, generaldirektør for turistmyndigheder på Fuerteventura, ønsker flere danske besøgende, derfor var der forleden workshop i København for rejsebranchen med en række leverandører fra Fuerteventura, der bl.a. er kendt for sine over 150 hvide sandstrande og et varmt klima året rundt.

Moisés Jorge Naranjo ønsker flere flyforbindelser fra København til Fuerteventura og der arbejdes ihærdigt på at få Norwegian til at oprette en passagerrute.

Ved Fuerteventura-workshoppen i København deltog også den nye chef for Den Spanske Stats Turistbureau i Danmark, Raul Castro Cano. Danmark er hans første internationale opgave. Han kom til København fra den spanske stats turistbureau i Madrid, hvor han arbejdede i marketingafdelingen.

Raul Castro Cano er vel etableret med hus på Amager og har fundet sig godt til rette i København, som han finder spændende og hyggelig, sagde han til takeoff.dk

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.