Fuld gang i Jul i Tivoli

Jul i tivoliJul i Tivoli er i gang – frem til 3. januar afvikles den for 22. gang. Haven byder på 1.100 juletræer, 40 km juletræskæder, syv tons gran til pynt, 3.500 hyacinter og 10.200 styks lyng på tagene.

Tivoli holder fast i forlængelsen af den kommende julesæson ind i det nye år. Den udvidede åbningstid skal bidrage til et højere gæstetal og tiltrække flere internationale turister.

Tivoli bruger i år ekstra 1,5 mio. kr. på at give gæsterne nye lysoplevelser.  Der er bl.a. et musikalsk lysshow, hvor et lystæppe med over 16.000 lyspunkter foldes ud. Julelysshowet, der ikke er set før i Danmark, skal sammen med andre lys-tiltag i Haven, bidrage til fornyelsen af Jul i Tivoli. Sidste år tiltrak Jul i Tivoli lige over en mio. besøgende.

Lise Lyck, Center for turisme, kultur og management, Copenhagen Business School, siger i pressemeddelelse fra Tivoli: ”Hvis danske attraktioner fortsat skal forøge antallet af besøgende, skal de være tro mod det, de står for, men samtidig være kreative i udvikling af nye aktiviteter. De skal skabe oplevelser, der er attraktive, fordi de både indeholder noget kendt og noget nyt. Tivoli løser opgaven ved at satse på lys, som vi her i Norden i den mørke tid sætter pris på. At Tivoli fastholder at holde åbent jul og nytår, hvor de fleste andre attraktioner i København holder lukket, er samtidig et stort aktiv for København som turistdestination.”

Restaurant Grøften sælger under Jul i Tivoli 5,5 tons flæskesteg, 40.000 øl og 20.000 stykker smørrebrød.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.