Fuldt hus på business class

1
emirates a380 dubai fly
Emirates A380 i Dubai.

FLYSELSKABER: Når Emirates 1. december indsætter verdens største passagerfly på den daglige rute til København, forventes fuldt hus på business class.

Flyselskabet fra Dubai erstatter fra starten af julemåneden sin daglige flyvning til København med verdens største passagerfly, en Airbus A380, der i versionen til København får plads til 615 rejsende, heraf 58 på business class. De 615 passagersæder er over 40 pct. flere end den Boeing B777-300ER, der i dag betjener ruten.

Emirates har frem til på mandag tilbud på at flyve retur fra København til Dubai på business class for 16.380 (!) kr. En returbillet på økonomiklasse fås for 3.380 (!) kr.

Nordisk chef for Emirates, Teddy Zebitz, forventer fuldt hus på business class på premiereflyvningen med dobbeltdækkeren A380 ud af København.

Han sagde i går til standby.dk: ”Det ser lige nu ud til, at vi får udsolgt på business class på den første A380-flyvning fra København, mens der i øjeblikket stadig er plads på economy. Generelt ser det godt ud, mange rejsende synes det er interessant at kunne flyve med A380 på begge strækninger til deres rejsemål. Det kan være København-Dubai og derfra videre, også med A380, til Bangkok, Mauritius og mange af de andre destinationer, hvor vi også bruger dobbeltdækkeren.”

Emirates har i dag 27 medarbejdere i Danmark, herunder i Københavns Lufthavn. Men det store flyselskab har endnu ikke fundet ny salgschef i Danmark, efter Henrik Lund uventet stoppede i maj. Han kom til Emirates fra SAS forud for at Emirates i august 2011 rykkede ind i Københavns Lufthavn med daglig rute.

”Vores passagerer ud af Københavns Lufthavn kommer også fra Sydsverige, mange svenskere bor tættere på København end f.eks. Stockholm,” siger Teddy Zebitz, der ”endnu ikke vil løftet sløret” for, hvad Emirates eventuelt vil gøre overfor rejsebranchen for at markere, at selskabet indsætter A380 på sin daglige rute til København.

Emirates flyver også dagligt til Oslo og Stockholm, men København bliver første lufthavn med A380.

Siden Emirates’ melding om fra 1. december at gøre København til Nordens første A380-lufthavn har Dubai-selskabet siden åbningen på København i 2011 gået fra 237 sæder til snart 615 på A380-versionen. Emirates skal angiveligt have 15 af denne type med 615 pladser til destinationer med primært ferierejsende.

Emirates har i alt bestilt 140 A380, og har nu snart halvdelen.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Fuldt hus på business class"

Notify of
avatar
Alt for stor
Alt for stor

Tjah .. Det bliver jo desværre ikke lettere med tiden at komme ud og flyve langt, når man nu en gang for alle har besluttet sig for, at man bare ikke vil op i en 380er – den er bare FOR stor!
Men med den rette planlægning, og ved primært at benytte selskaber der ikke har disse mega fly, så kan det da heldigvis stadig lade sig gøre.

wpDiscuz