Fuldt hus ‘Til søs med Mikkel Beha’

Halvdelen af PATA Danmarks bestyrelse med Mikkel Beha Erichsen og hans hustru, Marian Midé - fra venstre: Mical Ambæk, Tina Toft, Marian Midé, Mikkel Beha Erichsen, Camilla Kjær Breilev, June Nielsen og Micky Maceiras.

Halvdelen af PATA Danmarks bestyrelse med Mikkel Beha Erichsen og hans hustru, Marian Midé – fra venstre: Mical Ambæk, Tina Toft, Marian Midé, Mikkel Beha Erichsen, Camilla Kjær Breilev, June Nielsen og Micky Maceiras.

Forleden dannede Forum i København rammen om PATA-arrangement med foredrag af den berejste Mikkel Beha Erichsen, der netop har været aktuel med TV2’s udsendelser ‘Kurs mod Fjerne Kyster’.

Siden Mikkel Beha Erichsen var lille, har eventyret og rejserne til søs været stor del af hans liv. Han fortalte levende og med begejstring om nogle af sine mange rejser ud i den store verden, og alle de udfordringer der følger med, når man slipper fortøjninger til den velkendte hverdag og tager på eventyr.

Ved arrangementet, stablet på benene af PATA Danmark, fortalte Mikkel Beha Erichsen også om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid, det indimellem kan være, for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Han er en engageret fortæller, der med stor glæde delte ud af de mange oplevelser køjesækken er fyldt med, efter at have rejst verdenen tynd med sin familie – og sjældent har en foredragsholder fået så stort et bifald fra salen, hvor ikke mindre end 125 super-interesserede PATA medlemmer deltog.

Forum Copenhagen vil i øvrigt danne rammerne om en ny Rejsemesse – ”Ferie i Forum” i weekenden 17.-18. januar 2015, hvis initiativtagerne er Billetkontoret, Gouda, InterTravel og Forum Copenhagen (ejet af Bella Center), der i fællesskab har nytænkt den københavnske rejsemesse i et helt nyt koncept med skarp fokus på udlandsrejser og gastronomi.