Gigantordre fra IndiGo på 250 Airbus

IndiGoA320-200Indiens største indenrigs flyselskab, IndiGo, har markeret sin 9-års fødselsdag med at afgive bindende ordre på 250 A320neo.

Aditya Ghosh, præsident for IndiGo: “Den nye ordre bekræfter vores forpligtelse til en langfristet udvikling af økonomisk flytransport både i Indien og til udlandet. De brændstoføkonomiske fly sikrer os muligheden for at fastholde lave billetpriser til endnu flere rejsende”.

I 2005 købte IndiGo 100 A320, som nu er leveret. I 2011 blev IndiGo det første indiske selskab til at bestille A320neo så flyflåden kom op på i alt 280 Airbus. Med den nye ordre har IndiGo købt i alt 530 fly i A320-familien.

A320 Familien er indtil nu solgt i mere end 11.800 eksemplarer og godt 6.600 er leveret til 400 kunder. Med den seneste ordre er der over 4.100 fly af typen i Airbus ordrebøger.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.