God placering for rejseforsikring

2019/08/defaultmain.jpg
Det er vigtig at have styr på forsikringerne inden rejsen. På webtjenesten rejseforsikringspriser.dk er der i denne uge et nyt forsikringselskab på listen, der ligger nr. et på tre ud af de fem punkter.
Fra 31. juli gælder det gule sygesikringskort ikke længere. Det kan mærkes i forsikringsbranchen, hvor selskaberne har haft travlt med at udvikle nye produkter. Konkurrencen er stor, og det skønnes, at de nye rejseforsikringer vil betyde, at selskaberne øger deres omsætning med et trecifret millionbeløb.
Rejseforsikringspriser.dk sammenligner priser på de forskellige selskaber, og i denne uge er Safeaway Rejseforsikring kommet med på listen og ligger nr. et på tre ud af fem produkttyper.

Safeaways adm. direktør, Ole Ærthøj, siger om placeringen:

”Vi er naturligvis stolte over den pæne placering, som viser forbrugeren, at vi har konkurrencedygtige priser. Vigtigst for os er det dog, at kunderne vænner sig til at sammenligne priser og dækninger, når de skal købe rejseforsikring.”

Safeaway kom på markedet i januar og sælger primært online, og Ole Ærthøj synes godt om den øgede konkurrence på rejseforsikringer:

”Da jeg i midten af 90erne startede Gouda Rejseforsikring, var der så få rejseforsikringsselskaber, at konkurrencetilsynet var begyndt at rasle med sablen. Sådan er det  heldigvis ikke mere, og det er godt for kunderne.”