Græske ferieøer til salg

Tanken er at gøre det lige så let at købe eller lease en hel ø som det er at købe de attraktive grunde på de solbeskinnede øer. Det gælder for eksempel den lille ø Mykonos, hvor staten ejer en tredjedel, skriver borsen.dk.

 

Er man på jagt efter at eje sin helt private ø, er det billigste tilbud på salgslisten netop nu en ø, der kan erhverves for knap to millioner Euro.

Ø-salget skal ikke blot være med til at polstre den græske statskasse, men også være med til at hente udenlandske investeringer til øerne med det formål atter at få sat skub i den lokale økonomi.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.