Gratis ’Turen går til’ hos boghandleren

Alle kan få et gratis eksemplar, af Politikens Forlags nye bog i den kendte guidebogsserie Turen går til. Bøgerne kan hentes i 30 Arnold Busck-butikker i Danmark – så længe lager haves.

Turen går til Realdania dækker hele Danmark og giver mulighed for at få et indblik i Realdanias arbejde med byer, bygninger og andre menneskeskabte fysiske rammer. Fra restaurerede herregårde og havneområder over lokale ildsjæleprojekter til nyanlagte bydele, kulturbygninger og formidlingscentre. De ca. 200 attraktioner i bogen fordeler sig over hele Danmark og er alle støttet af Realdania.

Realdania blev etableret i 2000 ved salget af Realkredit Danmark til Danske Bank. Det er en uafhængig forening, hvis mål er at medvirke til at løse små og store problemer i hverdagen inden for det byggede miljø – det liv, der leves i og mellem husene i hele Danmark.

Alle, der ejer fast ejendom, kan gratis være medlemmer af Realdania, som i dag har ca. 150.000 medlemmer og har igangsat og støttet mere end 3.100 projekter med over 17,2 milliarder kroner.

TUREN GÅR TIL Sri Lanka

Prisen går til Turen går til…

Nyt rejsemagasin fra ’Turen går til’