Gratis ’Turen går til’ hos boghandleren

Alle kan få et gratis eksemplar, af Politikens Forlags nye bog i den kendte guidebogsserie Turen går til. Bøgerne kan hentes i 30 Arnold Busck-butikker i Danmark – så længe lager haves.

Turen går til Realdania dækker hele Danmark og giver mulighed for at få et indblik i Realdanias arbejde med byer, bygninger og andre menneskeskabte fysiske rammer. Fra restaurerede herregårde og havneområder over lokale ildsjæleprojekter til nyanlagte bydele, kulturbygninger og formidlingscentre. De ca. 200 attraktioner i bogen fordeler sig over hele Danmark og er alle støttet af Realdania.

Realdania blev etableret i 2000 ved salget af Realkredit Danmark til Danske Bank. Det er en uafhængig forening, hvis mål er at medvirke til at løse små og store problemer i hverdagen inden for det byggede miljø – det liv, der leves i og mellem husene i hele Danmark.

Alle, der ejer fast ejendom, kan gratis være medlemmer af Realdania, som i dag har ca. 150.000 medlemmer og har igangsat og støttet mere end 3.100 projekter med over 17,2 milliarder kroner.

TUREN GÅR TIL Sri Lanka

Prisen går til Turen går til…

Nyt rejsemagasin fra ’Turen går til’

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.